Ton van Diepen

Muzikaal directeur

“Muziek is mijn leven”

Ton van Diepen is Muzikaal Directeur van Prestige Vocal Groups en in die rol dagelijks actief in het leiden van meerdere koren van Popkoor Prestige, arrangeren van de muziek, het begeleiden van de andere dirigenten en het bedenken van leuke evenementen voor de meer dan 1000 leden.

Met hart en ziel arrangeert, dirigeert en coacht hij de groepen in het meerstemmig zingen. Kwaliteit en plezier staan voorop, wat leidt tot spetterende optredens. Ton is een bijzonder goede pianist en heeft het talent om grote groepen te leiden, enthousiasmeren en motiveren.

Na zijn studie piano aan het Conservatorium is Ton zich continue blijven ontwikkelen, onder andere door koordirectie en zangtechniek te studeren. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in het arrangeren en heeft hij diverse masterclasses gevolgd bij Wibi Soerjadi. Inmiddels zit hij ruim 25 jaar aan de piano en heeft hij aan diverse award-winnende producties mogen meewerken.

Samen met zijn partner Sandra Rotmans heeft hij Popkoor Prestige in korte tijd tot een groot professioneel bedrijf laten groeien en samen bedenken ze steeds verfrissende nieuwe uitbreidingen en evenementen.

Kijk ook eens op: www.tonvandiepen.nl

2 proeflessen

Je mag twee keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen betaal je € 8,50 in totaal.  De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je uniek oefenmateriaal vindt om de nummers in te studeren.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

In september 2022 organiseren we weer proeflessen. Je kunt je hier nu voor inschrijven.

We hebben drie keer per jaar de mogelijkheid om mee te doen aan de proeflessen. Meld je nu aan en ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Ton van Diepen

Waarom zingen bij Popkoor Premiere

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. professionele dirigent(e)
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)