Sandra Rotmans

Commercieel directeur

“Doe het met passie of helemaal niet”

Sandra Rotmans is Commercieel Directeur van Prestige Vocal Groups en in die rol dagelijks actief in het leiden van het bedrijf op het gebied van marketing, financiën, strategie en het bedenken van leuke evenementen voor de meer dan 1000 leden.

Na haar studie Toegepaste Communicatie Wetenschap aan de Universiteit van Twente heeft Sandra Rotmans jarenlang ervaring opgedaan als marketeer binnen grote internationale bedrijven, zoals HealthCity en Build-A-Bear Workshop. Hierna heeft ze haar droom om een eigen bedrijf te starten waargemaakt met de oprichting van marketingbureau Project Pow.

Sandra is bijzonder enthousiast en heeft een brede interesse. Vandaar dat ze zichzelf steeds bijschoolt op het gebied van marketing en nieuwe ontwikkelingen. Ze is zeer ambitieus en steeds bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe plannen om het aanbod van Popkoor Prestige te blijven uitbreiden.

Samen met haar partner Ton van Diepen heeft ze Popkoor Prestige in korte tijd tot een groot professioneel bedrijf laten groeien en samen bedenken ze steeds verfrissende nieuwe uitbreidingen en evenementen.

Kijk ook eens op: www.sandrarotmans.com

2 proeflessen

Je mag twee keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen betaal je € 8,50 in totaal.  De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je uniek oefenmateriaal vindt om de nummers in te studeren.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

In september 2022 organiseren we weer proeflessen. Je kunt je hier nu voor inschrijven.

We hebben drie keer per jaar de mogelijkheid om mee te doen aan de proeflessen. Meld je nu aan en ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Sandra Rotmans

Waarom zingen bij Popkoor Premiere

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. professionele dirigent(e)
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)