Popkoor Première Ede

Op dinsdag 3 maart 2020 gaat Popkoor Première Ede van start , onder leiding van topdirigente Diane Ranselaar. We repeteren wekelijks op dinsdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur in de ensemble zaal van Cultura. Het koor heeft een gezellige grootte van 50-75 leden en biedt ruimte aan mannen en vrouwen in de leeftijd vanaf 12 jaar. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit voornamelijk de bekendste Top 40 hits, aangevuld met musical hits en bekende evergreens. Denk aan artiesten als Rag’n’Bone Man, Lady Gaga en P!nk. Per jaar gaan we minimaal 3x optreden, en dit doen we altijd met onze live band. Ook repeteren we regelmatig samen met de live band. Een lidmaatschap bij Popkoor Première Ede is € 8,25 per repetitie. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 7,50. Dit koor start geheel NIEUW!

Dirigente

Dankzij haar enthousiasme en deskundigheid maakt Diane Ranselaar van elke repetitie een feest. Kwaliteit vindt ze erg belangrijk, maar gezelligheid tijdens en na de repetitie ook. Diane is dirigent van Popkoor Première Amersfoort en Ede.

Diane Ranselaar
Popkoor Première Ede

Repetitielocatie

We repeteren wekelijks op dinsdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur in een prachtige zaal in Ede!

Cultura
(ensemble lokaal)

Molenstraat 45
6711 AW EDE

Routebeschrijving

2 gratis proeflessen

Je mag twee keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen krijg je 50% korting, dus je betaalt € 8,25 in totaal. Wanneer we met een geheel nieuw koor starten, dan zijn de proeflessen de eerste periode gratis. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je uniek oefenmateriaal vindt om de nummers in te studeren.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

We hebben drie keer per jaar de mogelijkheid om mee te doen aan de proeflessen. Meld je nu aan en ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Popkoor Première Ede

Waarom zingen bij Popkoor Première Ede?

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. Dirigente Diane Ranselaar
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!