Popkoor Première Amersfoort

Op woensdag 23 mei 2018 is Popkoor Première Amersfoort van start gegaan, onder leiding van topdirigente Diane Ranselaar. We repeteren wekelijks op woensdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur in het Hart van Vathorst. Het koor heeft een gezellige grootte van 50-75 leden en biedt ruimte aan mannen en vrouwen in de leeftijd vanaf 12 jaar. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit voornamelijk de bekendste Top 40 hits, aangevuld met musical hits en bekende evergreens. Denk aan artiesten als Rag’n’Bone Man, Lady Gaga en P!nk. Jaarlijks treden we een aantal keer op en dit doen we altijd met onze live band. Ook repeteren we regelmatig samen met de live band.  Een lidmaatschap bij Popkoor Première Amersfoort is € 36,- per maand. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 8,95. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden bij Popkoor Première Amersfoort.

Dirigente

Diane Ranselaar dirigeert al sinds haar 16e koren, studeerde af aan het ArtEZ conservatorium en is fulltime koordirigent. Zo is zij de vaste dirigent van Popkoor Première Amersfoort en nog vier andere pop- en gospelkoren. Ook dirigeert ze regelmatig projectkoren. Naast haar werkzaamheden als dirigent, is Diane zangeres en treedt ze vaak op als solist. Zo was ze al verschillende keren op tv te zien en is ze regelmatig te gast bij orkesten in binnen- en buitenland. Diane geeft voor allerlei verschillende opdrachtgevers zang- en gospelworkshops en werkt momenteel als vocal director aan de nieuwe musical over het leven van Johan Cruijff, 14 de Musical, die in september 2021 in het nieuwe AFAS theater in première gaat.

Diane Ranselaar
Popkoor Première Amersfoort

Repetitielocatie

We repeteren wekelijks op woensdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur in een prachtige zaal in Amersfoort Vathorst!

Het Hart van Vathorst

Amersfoort

 

Routebeschrijving

2 proeflessen

Je mag twee keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen betaal je € 8,50 in totaal.  De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je uniek oefenmateriaal vindt om de nummers in te studeren.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

In september 2022 organiseren we weer proeflessen. Je kunt je hier nu voor inschrijven.

We hebben drie keer per jaar de mogelijkheid om mee te doen aan de proeflessen. Meld je nu aan en ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Popkoor Première Amersfoort

Waarom zingen bij Popkoor Première Amersfoort?

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. Dirigente Diane Ranselaar
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!