Popkoor Première Amersfoort

Op woensdag 23 mei 2018 is Popkoor Première Amersfoort van start gegaan, onder leiding van topdirigente Diane Ranselaar. We repeteren wekelijks op woensdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur in de muzikale theaterzaal van Fort33. Het koor heeft een gezellige grootte van 50-75 leden en biedt ruimte aan mannen en vrouwen in de leeftijd vanaf 12 jaar. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit voornamelijk de bekendste Top 40 hits, aangevuld met musical hits en bekende evergreens. Denk aan artiesten als Rag’n’Bone Man, Lady Gaga en P!nk. Per jaar gaan we minimaal 3x optreden, en dit doen we altijd met onze live band. Ook repeteren we regelmatig samen met de live band.  Een lidmaatschap bij Popkoor Première Amersfoort is € 8,25 per repetitie. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 7,50. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden bij Popkoor Première Amersfoort.

Dirigente

Dankzij haar enthousiasme en deskundigheid maakt Diane Ranselaar van elke repetitie een feest. Kwaliteit vindt ze erg belangrijk, maar gezelligheid tijdens en na de repetitie ook. Diane is dirigent van Popkoor Première Amersfoort en Ede.

Diane Ranselaar
Popkoor Première Amersfoort

Repetitielocatie

We repeteren wekelijks op woensdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur in een prachtige zaal in Leusden!

Fort33 (voorheen De IJsbreker)

Bavoortseweg 25
3833BM Leusden

Zeer goed te bereiken. Groot, gratis parkeerterrein voor de deur.

Routebeschrijving

2 proeflessen

Je mag twee keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen krijg je 50% korting, dus je betaalt € 8,25 in totaal. Wanneer we met een geheel nieuw koor starten, dan zijn de proeflessen de eerste periode gratis. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je uniek oefenmateriaal vindt om de nummers in te studeren.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

We hebben drie keer per jaar de mogelijkheid om mee te doen aan de proeflessen. Meld je nu aan en ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Popkoor Première Amersfoort

Waarom zingen bij Popkoor Première Amersfoort?

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. Dirigente Diane Ranselaar
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!