Het begin…

In januari 2015 hebben Ton van Diepen (dirigent en pianist) en Sandra Rotmans (marketeer en ondernemer) Popkoor Prestige gestart. Dit concept bleek een groot succes en in korte tijd is het eerste koor uitgegroeid naar een professioneel bedrijf met een team van dirigenten die wekelijks meer dan 2000 leden in heel Nederland aan het zingen brengen. Naast de wekelijkse repetities worden er workshops, concerten en evenementen georganiseerd. Inmiddels is er ook een tweede concept gestart: Hét ROCKkoor. Het derde concept is Popkoor Première: hetzelfde concept als het populaire Popkoor Prestige, maar met het verschil dat Popkoor Première alleen ’s morgens repeteert.

Onze missie:

“Het opstarten en onderhouden van showkoren met een pop, rock en soul repertoire in de grotere steden, om amateurzangers de mogelijkheid te geven om te groeien en zich te ontwikkelen binnen een groep mensen die met z’n allen streven naar de hoogste kwaliteit in zang en show. Er wordt wekelijks gerepeteerd onder leiding van een ervaren en enthousiaste dirigent, die zichzelf ten doel stelt er een hechte groep van te maken, waarin iedereen zich thuisvoelt. Het team van dirigenten blijft zichzelf en het koor continue
ontwikkelen en verbeteren door contact met elkaar en door workshops en cursussen te volgen.”

Onze visie:

“In 10 jaar tijd willen wij 15.000 mensen plezier geven met het samen zingen bij één van onze 100 showkoren in de grotere internationale steden. In een groep van 80 tot 150 mensen wordt er wekelijks gerepeteerd in schitterende ruimtes die theatraal tot de verbeelding spreken, onder leiding van een team energieke dirigenten die het hoogst haalbare uit elke individu én de groep als totaal kunnen krijgen.”